27.07.2015

В ЗМІ заговорили, що у Путіна інсульт - сліди медвтручання та незв'язна мова

Дивна поведінка ВВП у Калінінграді може бути пояснена наслідками оперативного медичного втручання, сліди якого помітили на шиї гаранта РФ. На думку ряду експертів, президент Росії Путін проходить інтенсивну терапію протягом останніх декількох місяців, що пов’язують з погіршенням його здоров’я, зазначає видання.
Наприклад днями під час поїздки в Калінінградську область, випадково на відеозаписі було показано, що сонна артерія на шиї Путіна перекрита широким пластиром. Найімовірніше президент Путін був підданий терміновому шунтуванню сонної артерії, яке зазвичай проводиться, щоб попередити можливий інсульт або нейтралізувати його наслідки. Першим звернув увагу на можливу операцію російський активіст і блогер Володимир Голишев. “Ну і навіщо нам показують лейкопластир на його шиї? Що хочуть цим сказати?” – написав він у себе в блозі, розмістивши стоп-кадр з відеозапису. На кадрі явно видно, що Путін з пластиром на сонній артерії. При цьому очевидці відзначають, що поведінка Путіна схожа на ту, якою була під час зустрічі з президентом Киргизстану, коли він був явно розгублений і незібраний. Найімовірніше кілька днів тому він таки переніс екстрену операцію, пов’язану з шунтуванням сонної артерії.
Крім того, вочевидь, аби змістити негативні акценти у суспільній увазі на більш неймовірні, що не вкладаються у голову, гаранта конституції РФ ізнову посмикали за досить своєрідні погляди у сучасній історії та географії. Тому не дивно, що він перебуваючи в Калінінграді бовкнув явну дурницю стосовно народонаселення сусідньої Литви. Віддуватися за шефа, виставляючи себе ще більшим дурнем, довелося губернатору Цуканову. Оскільки ВВП обмежився «узагальненнями», стосовно того що населення в Литві майже не залишилося, невдячна роль кріпити цифрами зі «стелі» заяви Путіна, «відмазуючи» явне невігластво, випала місцевому губернатору. Саме тому Цуканову і адресується відповідь литовців. МЗС Литви в офіційній заяві відповів губернатору Калінінградської області, що він помилився при підрахунку населення держави Представники Міністерства закордонних справ Литви прокоментували слова тимчасово виконуючого обов’язки губернатора Калінінградської області Миколи Цуканова який раніше заявив, що в Литві “залишилося всього близько 1,4 мільйона жителів”. 
“За даними Департаменту статистики Литовської Республіки, на початку липня 2015 в Литві проживало більше 2900 тисяч жителів. Похибка в статистиуи, яку використовував губернатор Калінінградської області РФ пан М. Цуканов, зменшило кількість жителів Литви "всього" в два рази”, – повідомляє МЗС Литви.
“Залишається сподіватися, що представляючи статистичні дані про економіку Калінінградській області РФ, губернатор не допускає таких непорозумінь”, – в’їдливо зазначається в повідомленні. Нагадаємо заяву про те, що в Литві “залишилося всього близько 1,4 мільйона жителів” Цуканов сказав у бесіді з президентом Володимиром Путіним на зустрічі з організаторами та учасниками фестивалю Голосящий КіВіН, що проходив у Калінінграді 25 липня.

"ПараграфЪ"

0 комментар.:

Отправить комментарий