29.06.2015

Такі різні генерали Грицаки... [ФОТО]

Коли призначили в.о. глави СБУ Василя Грицака, у багатьох виникло німе запитання: як людину, яка асоціюється виключно з сумно відомим ЕДАПС-ом, могли поставити на таку посаду? Спробуємо наочно відповісти на нього.

Це - Грицак Василь Миколайович, скандально власник ЄДАПСу, колишній екс-нардеп регіонал, генерал-лейтенант міліції. Колишній начальник Головного управління військового та матеріально-технічного забезпечення (надалі Департамент ресурсного забезпечення) МВС України.

Грицак Василь Миколайович з молодою дружиною
Грицак Василь з дочкою
Грицак Василь Миколайович з донькою та онукою
Брати Грицаки з дружинами

Брати Грицак, Василь і Віталій

Грицак Василь Сергійович пройшов шлях від прапорщика-водія в 1990 році до тимчасово виконуючого обов'язки голови СБУ. Він не бізнесмен, не політик і не робив кар'єри в КДБ, що імпонує. Він генерал-полковник, що не паркетний, а бойовий.

Василь Грицак донедавна брав участь не тільки в організації, але і в проведенні багатьох спецоперацій в зоні АТО. Про що це свідчить, нескладно здогадатися.


Зона АТО. Василь Грицак, Віктор Трепак, Олег Козловський


Зона АТО. Генерал-полковник Грицак Василь Миколайович і генерал-полковник Муженко Віктор Миколайович. Ззаду відбитий у бойовиків танк.

Василь Грицак, Одеса. Квітень 2015. Після «зачистки»

Привал

Василь Грицак і парламентер Юрій тандем

У 2-х кілометрах від аеропорту

«Шайтан батальйон»

Одного разу з Валентином Наливайченком

Василь Грицак і Дмитро Ярош.

«Знаю Василя Грицака як Офіцера, Який особисто брав участь не только в планування, а і у віконанні Бойовий операцій, що не ховаючісь за спинами своих підлеглих. А таких генералів на Фронті, повірте, є дуже мало ... », - написав Ярош у себе в Facebook.

0 комментар.:

Отправить комментарий