10.05.2014

Демократія по-путінскі

Так званий «референдум», який має відбутися 11 травня на Донбасі обіцяє стати справжнім торжеством «демократії» по-російськи.
Невелика групка сепаратистів, яка, крім самих бойовиків, згодилася взяти участь у цьому фарсі, має створити картинку справжнього народовладдя для російського телебачення.
Чомусь найправдивіші російські журналісти, однак, забули розповісти у своїх ефірах, що ще тиждень тому донеччани і луганчани вже виявили власну волю і громадянську позицію під час народного референдуму – опитування і одностайно підтримали територіальну цілісність України.
В цьому випадку путінська цензура спрацювала справно – жодного згадування у російських ЗМІ допущено не було. Ймовірно нова партія пропагандистів може «крутити дірки» для орденів і медалей…
Що ж стосується сепаратистського референдуму, від якого так театрально відхрещується ВВП, то вже на сьогодні відомо, що надруковані самопроголошеною «Донецькою народною республікою»  бюлетені були заповнені ще кілька днів тому. Звичайно ж, що заповнені «правильно», аби продемонструвати солідарність східних українців з тим терором, який влаштували проросійські бойовики під керівництвом ГРУшників. Все як полюбляє російський «цар-батюшка» - явка 110%, 99% - "ЗА".
Звичайно, що нічого спільного із реальністю «референдум» не має. Жодна цивілізована країна цього нахабного, брутального «перетинання через коліно» не визнає, про що заявили всі ключові європейські політики. Єдина реальність, для якої ці намальовані з голови цифри матимуть значення – це власний совдепо-гестапо-путіський всесвіт, в якому не існує іншої правди, окрім визначеної Хутінпуєм…
Дуже шкода росіян, які ще кілька десятків років будуть лікуватися віт тієї гнилі, яку позабивали їм в голови власні пропагандисти тоталітарного режиму.

0 комментар.:

Отправить комментарий